čtvrtek 31. ledna 2013

Staň se i ty koňskou hlavou!

Zřejmě i na základě jednoho z předchozích textů, který se věnoval plíživé robotizaci koní vedoucí ve své katastrofické vizi až k tomu, že živí koně zcela vyhynou, objevily se snahy o zachování krás tohoto zvířete. To je jedna verze příběhu. Ta druhá vypráví o tom, že Halina Pawlovská cestovatelských průvodců, Lonely Planet, v jednom svém vydání v roce 2005 uveřejnil pár tipů, jak cestovat méně stereotypně, a jedním z těchto tipů byl takzvaný "Horse Head adventure", což spočívá jednoduše v tom, že si na dovolené vezmete na hlavu koňskou masku (k dostání například zde) a pozorujete, jak se s tím ostatní vyrovnají. Pochopitelně ale dávám přednost první verzi příběhu.



Udělejte si dovolenou veselejší!


Bohužel to na světě tak chodí, že řada úchylných věcí se stane ještě úchylnějšími, když se k nim dostanou Japonci, což je pravděpodobně nejvíc freak národ na světě. Platí to i zde, neb v roce 2008 se na YouTube objevilo video s názvem "Tančící Japonec s koňskou maskou vaří muchomůrky", ve kterém tančí něco, co není nahé jen díky modelu á la Borat, respektive plynové masce a co se směle řadí do kategorie "Toho nejdivnějšího, co jste na internetu dosud viděli."
 


Od té doby jsou koňské hlavy všude, můžete s ní vyrazit do zaměstnání, na koncert, za svoji matkou, nějaký magor se s ní nechal vyfotit na Google Streetview, koupit ji můžete i svému mazlíčkovi (pokud jste mu už předtím udělali fotku s vojenskou uniformou, je to ideální pokračování) a z níže uvedené tabulky je patrné, že "horse head mask" je docela vyhledávaná fráze. Když mi pošlete nějaké peníze, jsem ochoten si tu masku koupit také a vyvádět s ní různá alotria. Mimochodem v jednom z dalších příspěvků se budeme věnovat ošklivým lidem, kteří tyto koně napadají pečícím plechem, vím tedy o tom, pouze si to schovávám.



Tohle je veliká paráda!




UPDATE: Za pozornost stojí rozhodně i tohle

Žádné komentáře:

Okomentovat